"Å leve er ikke nok....
Solskinn..frihet, og en liten blomst må man ha.."

HC Andersen

søndag 23. februar 2014

Fottur i Trollheimen-Part III


Vel fremme på Oppdal, var det bare å få tak i en taxi og komme oss inn til Bårdsgarden, som ligger ca fire mil fra Oppdal.

Planen var klar...Vi skulle gå fra Bårdsgarden til Kårvatn, videre til Innerdalshytta og tilbake til Bårdsgarden..
Bårdsgarden
 Vi var fremme ved Bårdsgarden ved 11.30 tiden, og etter å ha sett oss litt rundt på den fantastiske gården, la vi i vei videre mot Kårvatn..som var målet for dagens etappe.. Syv timers tur, sto det på UT.no..og det passet bra..da ville vi være fremme ca åtte-halv ni på kvelden..hvis vi tok gode pauser..
Været var upåklagelig, og vi spente på oss sekkene og la i vei...                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  


Livet var herlig og inntrykkene mange..praten gikk livlig, med unntak av enkelte stigninger, der jeg hadde nok med å holde pusten i gang..

Det er rart med slike fotturer..alt man får snakket om..problemer som blir løst..og den fantastiske gleden ved å være ute i naturen..

Kaffepausene..der man fikk hvilt beina..som etterhvert ble både varme og såre.. og følelsen når sekken kom av og det kjentes som om alt var bare helt konge..i en majestetisk natur..

Vi møtte noen på turen, familier med barn og hund..så vi tenkte..det kan jo ikke være så ille tur..når selv yngre barn kunne ta den.Det viste seg at de ikke hadde vært ved Kårvatn..bare en ettermiddagstur.. Vi møtte imidlertid to karer med telt som sa de kom fra Kårvatn..og de ble litt lattermild da vi spurte om det var langt igjen..de så ganske sliten ut..men da de fortalte at de hadde sovet i telt, så tenkte vi at det var derfor. Vi vandret videre med godt mot.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar